Programma en praktische regeling

Datum

Zaterdag 18 mei 2019

Uurschema

  • Start tussen 9u en 12u bij Weingut Nelles (zie kaartje onderaan)
  • Laatste bezoek bij een wijnbouwer om 17u45.
  • Avondfeest om 19u in Dorint Parkhotel (zie verder)

Parcours

Ditmaal brengt de wijnronde je langs de mooiste plekjes van de Ahrvallei.

Bij de terugrit is de afstand kort want van het meest westelijke tot het meest oostelijke punt is de Ahrvallei nauwelijks 35 kilometer.

Google Maps

Bekijk de plaatsen op Google Maps via bit.ly/ahr2019

Middagmaal

Op drie plaatsen op het parcours kan men genieten van een lekker slaatje met garnituur naar keuze. Dit is niet in de prijs inbegrepen. Het staat de deelnemers vrij een andere lunchformule te regelen.

Hotel

Dorint Parkhotel – Am Dahliengarten 1, 53474 Bad Neuenahr

  • Prijs per kamer: 99 (enkele kamer) 139 (dubbele kamer) euro (ontbijt inbegrepen) – dit is een bijzondere afspraak voor de Vlaamse Wijngilde. Om hierop beroep te doen, moet men “Wijnronde van de Vlaamse Wijngilde” vermelden bij reservatie via e-mail (reservierung.bad-neuenahr@dorint.com).
  • Parking in hotel: 13 euro (er is ook mogelijkheid om buiten het hotel te parkeren)
  • Het avondfeest is in dit hotel, dus als je hier blijft overnachten, kun je de wagen veilig laten staan.

Vervoer en reisroute

Naargelang van waar in Vlaanderen je vertrekt, doe je over het traject tot Bad Neuenahr-Ahrweiler  (Weingut Nelles: Göppinger Strasse 13A) minder dan 2 (Hasselt) tot iets meer dan 3 uur (Brugge). Deelnemers staan zelf in voor hun vervoer. Wie wil, kan natuurlijk alternatieven overwegen: een busje huren, het parcours per fiets afleggen,…

Belangrijk

  • De deelnemers leggen dit parcours onder eigen verantwoordelijkheid af. Bij aanvang tekent elke chauffeur een document dat dit bevestigt.
  • De Vlaamse Wijngilde roept op tot een verantwoorde omgang met alcohol. Wij wijzen expliciet elke verantwoordelijkheid af voor ongevallen of andere schade die voortkomt uit overmatig gebruik van alcohol.

Tickets bestellenOp de hoogte blijven van de Wijnronde

Delen is leuk...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter