Tickets

De Rally

De rally omvat een tweedaags parcours door het hart van de Champagne. De deelnemers krijgen op het startpunt een armbandje als herkenningsteken, een individuele parcoursbeschrijving en een vragenlijst voor de rally.

Onderweg brengen de rallyrijders een bezoek aan tien geselecteerde champagnedomeinen. Hier is telkens een kort bezoek met gratis proeverij voorzien. Elke champenois diept bovendien één bijzonder thema uit. Samen heb je op die twee dagen een perfect beeld van de streek en zijn wijnen.

Zondagavond is er de prijsuitreiking van de fotozoektocht.

De rally is inbegrepen in formules 1, 2 en 3.

De Casse-Croûte

Op het parcours is er telkens in de helft van de route een standje voorzien waar de deelnemers kunnen genieten van een casse-croûte: een uiterst verzorgd broodje met kazen en charcuterie van topkwaliteit. Deze maaltijd wordt verzorgd door het befaamde Au Bon Manger te Reims.

Opgelet: enkel wie de formule “Rally met Casse-Croûte” of “All-In” neemt, is zeker van deelname. Wij garanderen in geen geval dat er een portie extra beschikbaar zal zijn voor wie enkel voor de rally heeft ingeschreven.

De casse-croûte is inbegrepen in formules 2 en 3.

Het Avondfeest

In de stemmige Cercle Colbert (hartje Reims) vindt zaterdagavond het Dîner Champètre plaats. Hier ontmoeten wijnbouwers en rallyrijders elkaar bij een authentieke maaltijd. De wijnbouwers brengen de eigen champagnes mee om het dîner te begeleiden. Alle flessen zijn beschikbaar mits een kurkrecht van €10 per fles.

Het avondfeest is inbegrepen in formule 3.

Formules

  • Formule 1 “Rally” €40 (+Eventbrite fee)
  • Formule 2 “Rally met Casse-croûte” €70 (+Eventbrite fee)
  • Formule 3 “All In” (rally, casse-croûte en dîner champètre): €125 (+Eventbrite fee)

Bestel je tickets hier.

Noot: voor een beperkt bedrag per ticket zorgt Eventbrite voor de volledige administratieve en financiële afhandeling van de tickets. Dit drukt de risico’s voor de organisatie en maakt bovendien dat het geheel soepel kan blijven draaien met alle vrijwilligers die de Wijnronde elk jaar tot een goed einde brengen.

Op de hoogte blijven van de Wijnronde

Delen is leuk...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter